Kloventocht

Kloventocht.

De kloventocht is een avontuurlijke wandeltocht dwars door en langs een beek. Onderweg komt u natuurlijke hindernissen tegen die overwonnen moeten worden. Onderweg geniet u van de  mooie omgeving, de hoge rotswanden en de flora en fauna. Het is ongetwijfeld een uiterst spectaculaire tocht waarbij een hoogte verschil tussen start en einde van ongeveer 160 meter wordt overwonnen.

Bijzonderheden

  • Lengte 2,5 km, hoogteverschil 160 meter. Duur ongeveer 2,5  tot 3 uur.
  • Route gaat door het water, langs rotsen en over keien.
  • Voor nagenoeg iedereen, met inzet, te belopen.
  • Ook als onderdeel van een teambuilding een zeer geschikte activiteit.
  • Neem een handdoek, droge schoenen, sokken en broek mee!!

 

Deze tocht is zeer afhankelijk van het weer. Als er teveel water "naar beneden" komt kan het zijn dat wij op het laatste moment, uit veiligheidsoverwegingen, een andere route met u zullen lopen. In de periode oktober tot maart kan de omgevingstemperatuur te koud zijn om de klovenocht te lopen en kunnen wij beslissen deze tocht niet te lopen en een andere tocht met u lopen.

Als het voldoende geregend heeft bestaat de mogelijkheid voor een “Kloventocht Extreem”. Een extra spectaculaire onderneming waar het tegemoetkomende water de grootste tegenstander is. Nat zul je zeker worden. Uiteraard staat uw en onze veiligheid hoog in het vaandel en nemen wij het recht om de tocht te annuleren of af te breken op het moment dat wij het niet verantwoord vinden om de tocht (verder) te lopen.

 

kloventocht